суботу, 23 травня 2020 р.

Дистанційне навчання

Група № 17
«Кухар-кондитер»
Кваліфікація ӏV розряд
Предмет: Технологія приготування їжі

Назва теми
Загальна характеристика розпушувачів, використання, вимоги до якості. Підготовка сировини для замішування тіста.
Завдання
Опрацювати теорію за підручником В.С.Доцяк «Українська кухня» §3.стр.471-472, зробити конспект. Переглянути відео, зробити короткий конспект у робочий зошит. Звернути уваги на технологічний процес.
https://www.youtube.com/watch?v=vRjFSDC-Xxk 
Назва теми
Технологія приготування фаршів: з м'яса, риби, сиру, капусти, яєць і зеленої цибулі, рису та ін. Вимоги до якості, використання.
Завдання
Опрацювати теорію за підручником В.С.Доцяк «Українська кухня» §4.стр.473-476, зробити конспект.
Назва теми
Технологія приготування рідкого прісного тіста та виробів з нього: налисників з різними фаршами, оладок на кислому молоці тощо. Вихід, вимоги до якості. Правила відпуску.
Завдання
Опрацювати теорію за підручником В.С.Доцяк «Українська кухня» §5.стр.482-485, зробити конспект.
Назва теми
Технологія приготування дріжджового тіста безопарним і опарним способом. Вимоги до якості.
Завдання
Опрацювати теорію за підручником В.С.Доцяк «Українська кухня» ,стр.487-490, зробити конспект.
Назва теми
Технологія приготування виробів з дріжджового тіста: ватрушок, розтягаїв, булочок різних, оладок, млинців, пиріжків, біляшів, пампушок та ін. Вихід, вимоги до якості, відсоток втрат виробів під час теплової обробки.
Завдання
Опрацювати теорію за підручником В.С.Доцяк «Українська кухня» ,стр.490-491, зробити конспект.
Назва теми
Технологія приготування багатопорційних виробів з дріжджового тіста: пироги відкриті, напіввідкриті, закриті, кулеб’яка, рулет з маком та ін. Вихід, вимоги до якості, відсоток втрат виробів під час теплової обробки. 
Завдання
Переглянути відео, та зробити конспект у робочий зошит.
https://www.youtube.com/watch?v=nGhXMaYFNrg
https://www.youtube.com/watch?v=3SV0TMzKJx4
Назва теми
Технологія приготування піци різних видів і фаршів до неї. Вихід, вимоги до якості. Недоліки випечених виробів, причини, способи усунення.
Завдання
Переглянути відео, та зробити конспект у робочий зошит.
https://www.youtube.com/watch?v=S6TZh8wYrsM
https://www.youtube.com/watch?v=4zH-doquVO4
https://www.youtube.com/watch?v=nbA-Ylep5o4
Назва теми
Технологія приготування прісного здобного тіста. Підготовка сировини, заміс тіста. Технологія приготування виробів з прісного здобного тіста: пироги напіввідкриті з різними начинками та ін. Вимоги до якості виробів.
Завдання
Переглянути відео, та зробити конспект у робочий зошит.
https://www.youtube.com/watch?v=Vxm8BFdwAjg

Немає коментарів:

Дописати коментар